EETHUIS THAI KHORAT AMSTERDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 4513 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Thai Khorat Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

26 feb 2024 om 20:40 Het was wederom uitstekend. Viskoekjes komen met geweldig lekkere saus, en zijn de beste van Amsterdam!
22 feb 2024 om 20:08 Never disappoint
18 feb 2024 om 22:46 Not good. Never recieved my Coca Cola.
17 feb 2024 om 21:58 lekker en veel
14 feb 2024 om 19:47 Erg lekker!
10 feb 2024 om 20:32 Always great food and delivers EXACTLY on requested time
5 feb 2024 om 7:58 Kip cashew zonder cashew
4 feb 2024 om 18:33 Ordered Pad Thai chicken and shrimps as usual. Never had a problem but this time me and my son got a severe food poisoning. It could not be any other food. The owner did not offer any compensation. Too bad he just lost a loyal customer.
1 feb 2024 om 22:47 De bezorger keek niet vrolijk maar was tenminste op tijd dus daar was ik blij mee. De eten zelf was f*cking smerig DISGUSTING, I HAD TO THROW IT AWAY OUTSIDE BECAUSE OF THE NASTY GREASY OILY "GRILLED VEGATABLES" SMELL. IT WAS ALL OIL IN THE FOOD!
28 jan 2024 om 21:30 Vlakke smaken, weinig pit en daardoor nauwelijks Thais te noemen. Teleurstellend, aangezien we 1.5u hebben moeten wachten
27 jan 2024 om 21:11 Eten was heerlijk en relatief snel geleverd door een bijzonder aardige man. Dank je wel. Wij waren zeer tevreden. Zeker aan te raden!
25 jan 2024 om 15:25 Ik bestelde met een aflevertijd en was er meteen. Kwaliteit erg goed. Hooguit iets meer groente en cashewnoten door de kip maar wat heerlijk