KHORAT TOP THAI AMSTERDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 4366 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Khorat Top Thai Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

26 jan 2023 om 20:45 More greens and less meat would have been nice
23 jan 2023 om 23:48 Gebakken rijst met gamba in knoflook was heerlijk!
23 jan 2023 om 18:15 It's not professional to make clients wait for 90min,no matter how busy your kitchen is.If you cannot deliver, remove the option! As if this delay was not enough,the portions were so disappointing for 20 euros each!There was hardly any meat!
19 jan 2023 om 22:32 Delicious food! Will definitely order again!
18 jan 2023 om 14:22 werkelijk de lekkerste soep, thom kha kai :) soulfood!!!!
31 dec 2022 om 9:00 Uitstekend eten en prima service
31 dec 2022 om 8:24 Too much sugar and not enough vegetables. Monotone dish. Just meat and kouseband
18 dec 2022 om 19:48 Perfect! Hele vriendelijke bezorger en gerechten heerlijk, precies hoe het hoort te zijn
16 dec 2022 om 9:01 Alles was te zout en vet, met rauwe champignons en taaie kip. Gebakken rijst was karig, met slechts een klein beetje ei. Vroeger at ik graag bij Khorat, maar helaas is het behoorlijk achteruit gegaan.
11 dec 2022 om 14:15 Niet superwarm. Maar wel lekker! Eindelijk een Thai met smaak gevonden.
6 dec 2022 om 16:13 Wij zijn helaas ziek geworden van het eten. Ik heb het eten ingepakt en het restaurant gebeld maar, niemand neemt op, thuisbezorgd gebeld en klacht ingediend. Ik hoop dat dit wordt opgelost. Het was smakeloos, totaal geen kruiden en ik werd er ziek v